Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@14:33:05 GMT

واردات کالا جایگزین کولبری شود

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۳۵۳۳

واردات کالا جایگزین کولبری شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، خالد جعفری معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان در نشست با اعضای شورای اداری و فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی شهرستان بانه اظهار داشت: با تلاشی که فرمانداری، دستگاه‌های امنیتی و نظامی و دهیاران در زمینه واردات کالا انجام دادند باعث شده که بیش از یک میلیون دلار کالا به صورت پیله‌وری وارد شود و مشکلات این طرح در حین اجرا حل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: براساس این طرح بجز مواد اولیه کارخانه‌ها باید کالای وارد شده در داخل شهرستان عرضه شود که زمینه رونق بازار، درآمد بیشتر و اشتغال غیرمستقیم را فراهم کند.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت: گردشگری باید در کنار بحث‌های اقتصادی پیگیری شود چرا که با توسعه بازار صنعت توریسم باید زمینه برای ایجاد درآمد در این بخش نیز فراهم شود.

او با اشاره به کمبود زمین برای ایجاد واحد‌های تجاری در بانه ادامه داد: تولید کنندگان با ایجاد واحد‌های طبقاتی تلاش کردند که فضایی بیشتری برای واحد‌های تولیدی فراهم کنند و اشتغال و تولید را رونق دهند که این نشان از دیدگاه اقتصادی سرمایه گذاران و دیدگاه حمایتی سرمایه گذاران است.

جعفری گفت: با تلاش نیرو‌های نظامی و انتظامی بانه یکی از امن‌ترین شهر‌های کشور تبدیل شده و این امر باعث شده که مسوولان کشوری با دیدگاه ویژه‌ای بانه را بسنجند.

اوادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی بانه فرصت مناسب برای رونق اقتصادی شهرستان ایجاد کرده و هم اکنون ۶ نفر از فعالین اقتصادی برای ایجاد واحد‌های تولیدی خود اقدام کردند.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت: اقدمات لازم برای رسمی شدن مرز سیرانبند بانه در حال انجام است و این موضوع با سرکنسول ایران در سلیمانیه پیگیری می‌شود و مقدمات لازم فراهم شده است.

او با اشاره به وجود زیرساخت‌های توسعه در بانه ادامه داد: ایجاد سدها، لوله‌کشی گاز در مناطق روستایی سخت‌گذر، توسعه شهرک صنعتی بانه، بازارچه سیرانبند بانه و منطقه ویژه اقتصادی بانه زمینه را برای توسعه همه جانبه شهرستان و فراهم می‌کند.

اسماعیل رستم‌پور فرماندار بانه نیز در این جلسه با اشاره به بهره برداری از ۹۷ پروژه عمرانی، خدماتی و تولیدی با اعتبار ۶۸۰ در ایام الله دهه مبارک فجر امسال گفت:مسیر توسعه در بانه با همت سرمایه گذاران و مردم شهرستان هموار شده و در ۶ واحد تولیدی که در دهه فجر به بهره برداری رسید و زمینه اشتغال ۳۶۰ نفر فراهم شد.

اوبیان اینکه باید عدالت در زمینه خدمات رسانی رعایت شود افزود: بانه در دفاع مقدس ۲ هزار و ۳۰۰ جانباز، شهید و آزاده تقدیم نظام کرده باید مسوولان تلاش خود را برای جبران فداکاری‌های مردم بانه بکار بگیرند.

فرماندار بانه اظهار داشت: عملیات اجرایی فاز نخست منطقه ویژه بانه به پایان رسیده و ۶ سرمایه‌گذار برای احداث واحد تولیدی خود اقدام کردند.

رستم پور با بیان اینکه رسمی شدن بازارچه سیرانبند بانه یکی از مهمترین مطالبات مردم بانه است، اضافه کرد: با وعده‌های که از سوی مسوولان استانی و کشوری داده شده به زودی رسمی شدن این مرز اجرایی می‌شود.

او گفت: براساس مصوبه هیات وزیران واردات ۱۰۰ قلم کالا با ۸۲۰ تعرفه در بازارچه سیرانبند بانه از چهار ماه قبل اجرایی شده و تاکنون ۲۷ قلم کالا با ارزش یک میلیون و ۵۰ هزار ۹۳۷ دلار از این بازارچه وارد شده و یک هزار ۴۸۵ خانوار از مزایای این طرح بهره‌مند شدند.

فرماندار بانه ادامه داد: صادرات کالا نیز به لحاظ ارزش ریالی ۳۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و امسال ۵۳۹ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۲۴۲ دلار کالا از این به بازارچه به اقلیم کردستان عراق صادر شده و سال گذشته ۳۹۲ میلیون و ۳۶۳ هزار دلار کالا به اقلیم کردستان عراق صادر شد.

او اظهار داشت: روزانه بیش از ۱۷۰ کامیون انواع کالا از بازارچه سیرانبند بانه به اقلیم کردستان عراق صادر می‌شود.

رستم‌پور شهرک صنعتی بانه را یکی از شهرک‌های نمونه کشور عنوان کرد و افزود: در شهرک صنعتی بانه ۴۲ واحد تولیدی فعالیت می‌کنند و برای یک هزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی شده که این مهم با همت سرمایه گذاران بانه‌ای محقق شده است.

او در بخش دیگری از سخنانش به وجود ۱۴ معدن در بانه اشاره کرد و گفت: فعالیت معادن در بانه با توجه به وجود ۸۰ هزار هکتار جنگل و ۵۰ هزار هکتار مرتع معضلات اجتماعی ایجاد کرده است.

رستم‌پور اضافه کرد: با توجه به اهمیت محیط زیست و منابع طبیعی اجازه سرمایه گذاری در بخش معدن داده نمی‌شود هم اکنون تعداد محدودی معدن فعال وجود دارد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کردستان واردات کالا بازارچه سیرانبند بانه سرمایه گذاران رستم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد