Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایرنا، "عبدالله هندیانی" در پاسخ به اینکه در پیامک‌های مربوط به لوازم خانگی قاچاق از شهرهایی همچون بانه افراد فروشنده به ذکر شماره حساب و دیگر مشخصات خود اقدام می‌کنند و چرا با این افراد تاکنون برخورد جدی نشده است، افزود: کسانی که شماره کارت یا شماره حساب اعلام می‌کنند بیشتر "تک‌فروش" بوده و "عمده‌بیار" نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان‌داشت: این فروشندگان با توجه به بسته بودن مرزها، تداوم تحریم‌ها و مهیا نبودن شرایط برای واردات، اغلب اجناس داخلی را با آرم‌های خارجی و تغییراتی که روی آنها اعمال می‌کنند، به مشتریان با قیمت‌های پایین‌تر می‌فروشند و مشتریان نیز از این طریق جذب آنها شده و به خرید کالا می‌پردازند.

هندیانی ادامه‌داد: در واقع اجناسی که از طریق این قبیل پیامک‌ها خریداری می‌شود، نه تنها کیفیت و خدمات پس از فروش ندارد، بلکه معلوم نیست آن برچسب و مارک روی محصول متعلق به همان کالا باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: عوامل انتظامی در این مناطق و حوزه‌ها با مواردی که اعلام می‌شود به شدت برخورد می‌کنند.

این مقام مسوول در عین حال گفت: انجام اقدامات انفرادی خیلی تاثیرگذار نیست و کاری که ما در ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام می‌دهیم ساماندهی کلی قاچاق با انجام فعالیت در حوزه‌های سیاست‌گذاری، نظارت و برنامه‌ریزی است.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز تولیدکنندگان عمده لوازم‌خانگی از رشد حدود ۴۵ درصدی تولیدات خود در هشت ماهه امسال خبر می‌دهند و اگر قرار بود کالای قاچاق وارد شود و جلوی واردات آنها به کشور گرفته نمی‌شد، این تولیدکنندگان قادر به رشد نبودند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: در سال موسوم به "جهش تولید"، تلاش‌های زیادی انجام و به‌ویژه محدودیت‌هایی برای واردکنندگان در نظر گرفته شده که از جمله آنها، ساماندهی واردات ملوانی و ته‌لنجی قابل اشاره است.

وی تاکید کرد: اگر مردم نیز در این مسیر به یاری ما بشتابند و به صرف اینکه کالایی با قیمت پایین در یک پیامک اعلام شده به خرید نپردازند، به‌طور قطع مثمرثمر خواهد بود.

هندیانی هشدار داد: افراد بدانند این‌گونه کالاها مشکل‌دار بوده و از جنس، کیفیت و کارآیی لازم در طول زمان برخوردار نخواهد بود.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز وضعیت تولیدات لوازم خانگی داخلی از نظر کیفی و همچنین کمی قابل توجه است و با توجه به همه مشکلات و تحریم ها، شاید قیمت‌های متفاوتی نسبت به گذشته شاهد باشیم، اما در مجموع کالا به وفور در کشور وجود دارد و مشتریان می‌توانند به خرید بپردازند.

این مقام مسوول تصریح‌کرد: اگر همچنان دنباله‌رو اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب باشیم، از تحریم‌ها نترسیم و آن را فرصت بدانیم، برای صادرات لوازم خانگی در سطح منطقه و کشورهای همسایه جایگاه خوبی خواهیم داشت.

لزوم تسریع در ایجاد شناسه کالا به منظور شناساندن کالای قاچاق

وی در ادامه، با تاکید بر اینکه امروز اولویت موضوع قاچاق بحث لوازم خانگی است، بیان‌داشت: همه تلاش ما در ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این است که تولیدکنندگان در حوزه شناسه کالاهای تولیدی خود گام بزرگی بردارند تا محصولات داخلی آنها از کالای قاچاق قابل تفکیک باشد.

هندیانی تصریح‌کرد: تولیدکنندگان باید تفاوت کالای قاچاق و تولیدات خود را به خریداران بشناسانند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه‌داد: به دنبال ساماندهی موضوع قاچاق از شهرهایی همچون بانه هستیم، زیرا در صورت تداوم این وضعیت تولید داخلی جان نخواهد گرفت.

این مقام مسوول ادامه‌داد: از بهمن‌ماه پارسال ساماندهی موضوع قاچاق لوازم خانگی آغاز شد، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا فرصتی به تولیدکنندگان دادیم تا شناسه کالا برای کالاهای خود ایجاد کنند.

وی گفت: فرصت برای ایجاد شناسه کالا برای تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان لوازم خانگی تا خرداد ماه ۹۹ تمدید شد و از آن پس ارائه شناسه کالا برای هفت قلم لوازم خانگی اساسی به این ستاد را خواستار شدیم.

هندیانی بیان‌داشت: تولیدکنندگان خواستار دریافت یک سری مشوق‌ها از سوی حاکمیت هستند، در همین راستا نیاز است تا مشوق‌هایی برای تولیدکنندگانی که عملکرد شفاف دارند در موضوعاتی نظیر واردات مواد اولیه، مباحث مالیاتی و غیره در نظر گرفته شود.

پربیننده ترین استراتژی‌های صادراتی ایران در سال۲۰۲۱ تداوم کمبود روغن در بازار؟ نرخ مرغ به کمتر از قیمت مصوب رسید پرورش گوزن هم سود دارد دپوی مرکبات نتیجه کاهش صادرات

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قاچاق کالا و ارز لوازم خانگی قاچاق کالا واردات لوازم خانگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کالای قاچاق لوازم خانگی شناسه کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس شعبه هشتم بدوی شهرستان اصفهان گفت: پرونده حمل کالای قاچاق جاسازی شده در یک دستگاه کانتینر به ارزش ۲ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال در شعبه هشتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان اصفهان رسیدگی شد.
سید عبد الرحیم قاسمی افزود: شعبه پس از بررسی پرونده علاوه بر ضبط کالای قاچاق متهم را به پرداخت پنج میلیارد و ۹۴۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد