Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا رحمانی شامگاه شنبه در بازید از بازارچه سیرانبند و آغاز طرح ساماندهی مبادلات مرزی افزود: چند راه اساسی برای مقابله با جنگ اقتصادی وجود دارد که مهمترین راه‌ها تسهیلگری در امور و توجه به توان مردم است که در شهرستان مرزی بانه این شرایط وجود دارد و مردم با سرمایه گذاری از تمام توان خود برای مقابله با جنگ اقتصادی بهره گیری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: یکی از دلایل تاخیر در اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی عدم امکان ثبت سفارش بود که ثبت آماری برای تسهیل در اجرای این طرح جایگزین شد و با رای اعضای هیات دولت این امر تایید و گمرک نیز با نگاه تسهیلگرانه این اقدام را اجرایی کرد.

رحمانی ادامه داد: جلسه مشترکی با حضور وزیر کشور، وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی برای تصمیم گیری در نحوی اجرا طرح برگزار شد و اکنون در بازارچه سیرانبند مشکلی برای ثبت آماری کالا وجود ندارد و خروج تجمیعی کالا برای مواد اولیه و قطعات نیز براساس مصوبه دولت بلامانع است.

وی با بیان اینکه صادرات پیشران اقتصاد کشور است، گفت: شرایط جدید کشور فرصت خوبی برای مناطق مرزی ایجاد کرده چون صادرات، پیشران و موتور تولید ملی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: رویه تسهیلگری در بانه حاکم است و این شهرستان در صادرات نقش خوبی داشته و واردات را نیز به خوبی مدیریت کرده است.

وی با تاکید بر اینکه زمینه برای ایجاد واحدهای تولیدی فراهم شود، افزود: شهرستان بانه منطقه بهره گیری از فرصت هاست و زمینه لازم برای تولید و تجارت به همت بخش خصوصی فراهم است که باید مدیریت شود.

رحمانی اظهار داشت: در ردیف بودجه سال آینده برای تکمیل زیرساخت های بازارچه سیرانبند با اولویت بندی بودجه اختصاص می‌دهیم.

وی با بیان اینکه همه دستگاه های مربوطه باید با همکاری و هماهنگی برای تکمیل زیرساخت ها اقدام کنند، گفت: باید در انجام امور به مصالح کشور و منافع مردم توجه شود و برای واردات و صادرات برخی از اقلام تعهد ایجاد نکنیم برخی از اقلام بویژه در حوزه کشاورزی برای تنظیم بازار داخلی باید با توجه به نیاز بازار، صادرات و واردات کنیم.

رحمانی با بیان اینکه در ۱۰ ماه گذشته صادرات نسبت به واردات بیشتر شده است، اضافه کرد: واردات رسمی کالاهای مصرفی سال گذشته ۳۱ درصد کاهش یافته البته سیاست دولت این است که با مدیریت وارادت کالاها را به کشور کاهش دهیم بنابراین تا ۲ سال آینده باید بجای ۱۰ میلیارد دلار کالای خارجی که وارد می شد کالای ساخت داخل به بازار عرضه شود.

مدیر کل گمرک کردستان نیز گفت: بازارچه رسمی سیرانبند بانه از سال ۷۴ فعالیت خود را آغاز و گمرک در این بازارچه مستقر بوده و بیشتر در زمینه صادرات کالا به اقلیم کردستان عراق فعالیت داشته است.

بختیار رحمانی پور افزود: در سال‌های گذشته نیز فعالیت ها در زمینه واردات به صورت پیله وری در این بازارچه انجام شده که با فراهم شدن شرایط برای صادرات کالا، واردات در بازارچه متوقف شد.

وی اظهار داشت: با بسته شدن معابر موقت مرزی و اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی فعالیت معابر موقت در بازارچه سیرانبند تجمیع و واردات به صورت موقت در سال ۹۷ انجام شد که ۴۰۰ کانتینر کالا با ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال از این بازارچه ترخیص شد.

رحمانی پور با بیان اینکه در ۱۰ ماه گذشته ۱۶۲ میلیون دلار کالا از طریق بازارچه سیرانبند به اقلیم کردستان عراق صادر شد، ادامه داد: سامانه جامع امور گمرکی از سال ۹۵ در بازارچه سیرانبند مستقر شده و تمام عملیات صادرات از طریق سامانه جامع گمرکی انجام می‌شود.

وی یادآور شد: فضا برای افزایش صادرات وجود دارد ولی نیاز به تکمیل زیرساخت‌ها داریم و هم اکنون امکانات لازم برای ثبت آماری در گمرک سیرانبند فراهم است و برای بحث منشا ارز نیز پیگیرهایی انجام شده است.

مدیر کل گمرک کردستان تاکید کرد: امروز نیز ۲ محموله کالا از مرز باشماق و گمرک شهید رجایی به سمت بازارچه سیرانبند بارگیری شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیات همراه عصر شنبه از یک واحد تولید لامپ های کم مصرف در بانه نیز بازدید کرده و در آیین بهره‌برداری از این واحد شرکت کرد.

شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت مرزنشینان کردستان بانه دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت مرزنشینان کردستان بانه دهه فجر رضا رحمانی وزارت صنعت معدن و تجارت مرزنشینان کردستان بانه دهه فجر طرح ساماندهی مبادلات مرزی مقابله با جنگ اقتصادی بازارچه سیرانبند تکمیل زیرساخت ها معدن و تجارت وزیر صنعت ثبت آماری انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۸۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد