Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، با اجرای این طرح در چهار استان کشور برای مردم ساکن تا شعاع 20 کیلومتری مرزها کارت الکترونیکی پیله وری صادر شد که هر کارت تا چهار نفر از اعضای خانواده را پوشش می دهد و هر نفر ماهیانه از هفت میلیون ریال و در مجموع 28 میلیون ریال تخفیف گمرکی برخوردار می شود.
طرح ساماندهی مبادلات برای نخستین بار در مرز سیرانبند بانه اجرا شد بطوریکه تنها در تعطیلات نوروزی بیش از 500 وانت کالای بازاریان از آنسوی مرز از طریق این بازارچه وارد کشور شد و مرزنشینان دارای کارت پیله وری از سود بازرگانی حاصل از ترخیص کالاها برخوردار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصوبه طرح ساماندهی مبالات مرزی در ابتدا اشکالاتی داشت ولی پس از اصلاح و تغییر در چارچوب طرح در بازارچه سیرانبند بانه به صورت رسمی آغاز شد و وارد کنندگان کالاهای ترانزیتی شامل کولر گازی، یخچال، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و انواع وسایل برقی را از بنادر جنوبی و مرز باشماق مریوان با انجام مراحل گمرکی از طریق بازارچه سیرانبند وارد کشور کردند و در سه ماه اخیر بیش از 115 کانتینر انواع کالا از این طریق وارد و باعث رونق اقتصادی بازارچه شده است.
مسئول بازارچه مرزی سیرانبند بانه می گوید: روزانه 10 تا 12 کانتینر کالا در این بازارچه ترخیص می شود و بیش از 90 درصد کالاهای وارداتی نیز کولر گازی است.
سیروان امینی با اشاره به اینکه تعرفه کالاها بستگی به ارزش آن دارد، گفت: تعرفه های گمرکی در سیرانبند بانه طبق سامانه جامع گمرکی کشور محاسبه می شود و برای واردات کالا هم محدودیتی وجود ندارد.
رئیس اداره گمرک بانه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال 74 هزار و 275 تن کالا به ارزش 33 میلیون و 647 هزار دلار از بازارچه سیرانبند بانه به اقلیم کردستان عراق صادر شده است.
سعید سنجابی افزود: این کالاها شامل محصولات کشاورزی و باغی، سیمان، شیشه، مصنوعات پلاستیکی و آهن است که بیشترین صادرات به اقلیم کردستان محصولات کشاورزی و باغی بوده است.
وی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن مصوبه هیات وزیران (طرح ساماندهی مبادلات مرزی) 20 هزار مرزنشین از دستاوردهای این طرح بهره مند شده و روزانه 12 کانتینر کالا از سیرانبند با استفاده از کارت های پیله وری وارد کشور می شود.
سنجابی اضافه کرد: کالاهای وارداتی شامل کولر گازی، یخچال، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و پوشاک است و عوارض، گمرکی و مالیات این کالا در گمرک سیرانبند دریافت می شود و سود بازرگانی و تخفیف آن به پیله ور پرداخت می شود.
فرماندار بانه هم با اشاره به رونق بی سابقه واردات کالا از بازارچه سیرانبند گفت: واردات کالا با کارت پیله وری در این بازارچه اواخر خرداد امسال با ترخیص کالاهای ترانزیتی که از بنادر جنوب و مرز باشماق مریوان به این بازارچه منتقل می شود، آغاز شده است.
محمد فلاحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون صاحبان کالا و پیله وران از 870 میلیارد ریال تخفیف سود بازرگانی کالاهای وارداتی در این بازارچه برخوردار شده اند.
وی با اشاره به زیرساخت های مرز سیرانبند بانه تاکید کرد: انبار بازارچه به زودی تکمیل و راه اندازی خواهد شد و پیمانکار احداث محوطه هم عملیات اجرایی را شروع می کند ضمن اینکه تامین روشنایی محوطه هم در دستور کار قرار گرفته و همه امکانات در این بازارچه در آینده نزدیک فراهم می شود.
فلاحی با بیان اینکه تاکنون برای 9 هزار مرزنشین کارت الکترونیکی پیله وری صادر شده است، افزود: کارت الکترونیکی سه هزار مرزنشین هنوز فعال نشده که به تدریج فعال می شود البته کارت های فعال هر ماه شارژ می شود.
وی با اشاره به اینکه 12 هزار و 444 نفر پیله ور در این مدت با کارت های خود کالا وارد کشور کرده اند، یادآور شد: برای واردات کالا توافقی بین پیله ور و وارد کننده انجام و کالا به نام پیله ور وارد می شود.
فرماندار بانه اضافه کرد: با اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی در بازارچه مرزی سیرانبند، بازار نیز رونق گرفته و باعث تحرک بیشتر فعالیت های تجاری شده است.
وی با بیان اینکه واردات لوازم خانگی در سطح کلی ممنوع است، گفت: واردات 1300 قلم کالا از مبادی مرزی و رسمی کشور ممنوع شده ولی محدودیتی برای مرزنشینان وجود ندارد و این کالاها توسط پیله وران چهار استان مرزی وارد می شود.
فلاحی اظهار داشت: هنگام وارد کردن کالا باید صاحب کارت در بازارچه حضور داشته باشد در غیر این صورت کالا به نام پیله ور وارد نمی شود و کارت شان هم شارژ نخواهد شد.
وی افزود: با اجرایی شدن طرح ساماندهی مبادلات مرزی، بسته شدن مرزهای غیر رسمی و معابر مرزی دیگر نقشی در واردات کالا ندارند و کالا به صورت ترانزیتی از بازارچه سیرانبند بانه و به نام پیله ور وارد می شود.
فرماندار بانه اضافه کرد: بازارچه سیرانبند از میان چهار بازارچه فعال پیله وری کشور فعالترین بازارچه از زمان اجرای طرح تاکنون بوده و روند فعالیت های تجاری در این بازارچه رو به افزایش است.
به گزارش ایرنا، بیش از 80 درصد معیشت مرزنشینان به مرزها وابسته است، در شهرستان بانه بیش از 100 پاساژ با 12 هزار مغازه وجود دارد و سالانه صدها هزار مسافر را از اقصی نقاط کشور به قصد خرید کالاهای اساسی با قیمت ارزان به این شهر سفر می کنند.
با اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی در بانه، معابر موقت مرزی گله سور و هنگه ژاله بسته شد و کالاها فقط به صورت ترانزیتی از بازارچه سیرانبند وارد می شود و مرزنشینان ساکن تا شعاع 20 کیلومتری مرزها از مزایای این طرح با دریافت کارت های پیله وری برخوردار می شوند، تاکنون برای 9 هزار خانوار مرزنشین شهرستان بانه کارت الکترونیکی پیله وری صادر شده است.
شهرستان بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج واقع شده است.
7469/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت خانواده روشنایی کالاهای اساسی گمرک واردات نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز

  همچنین بررسی‌ها از بازار نشانگر آن است که بازار بیشتر به سمت فروش تمایل دارد تا خرید آن.نرخ ارز در بازار غیررسمی در معاملات دیروز در مقایسه با میانگین روز سه‌شنبه هفته جاری با مقداری نوسان افزایشی آغاز شد و طبق مشاهدات میدانی از بازار غیررسمی، دلار با نرخ ۶۲ هزار تومان فروخته و با نرخ ۶۱هزار تومان خریداری شد. همچنین یورو در بازار غیررسمی با قیمت ۶۷ هزار تومان به فروش رسید و با نرخ ۶۶هزار خریداری شد.نرخ ارز در بازار غیررسمی صبح دیروز به مرز ۶۳هزار تومان هم رسید اما دوباره روند نزولی را در پیش گرفت و به عدد ۶۲هزار تومان نزدیک شد. همچنین دیروز اسکناس دلار در تالار معاملات مرکز مبادله ارز و طلای ایران با قیمت ۴۴هزار و ۳۱۴ تومان، یورو با مبلغ ۴۷هزار و ۳۴۶ تومان و درهم نیز با قیمت ۱۲هزار و ۶۶ تومان معامله شد و به فروش رسید. همچنین در این مرکز، دلار حواله‌ای با مبلغ ۴۱هزار و ۳۷۶ تومان، حواله یورو با مبلغ ۴۴هزار و ۲۰۷ تومان و همچنین حواله درهم با مبلغ ۱۱هزار و ۲۶۶ تومان معامله و خریداری شد.براساس مشاهدات بازار چهارراه استانبول، دیروز بیشتر فعالان و دلالان ارزی در بازار تمایل به فروش ارز داشتند تا خرید آن. البته برخی از صرافی‌ها در این میان معتقد بودند که تزریق درهم امارات در بازار موجب شده اکثر بازارهای غیررسمی این روزها فروشنده شوند؛ چراکه احتمال ریزش قیمت‌ها در این ایام بیشتر از افزایش لحظه‌ای آن است.همچنین گفتنی است، اخیرا اجلاسی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس بانک مرکزی عربستان در ریاض برگزار شده که مقامات اقتصادی ایران نیز در آن حضور یافتند. در این راستا اخیرا محسن کریمی، معاون بین‌الملل بانک مرکزی که در این سفر حضور داشت اعلام کرد: در حاشیه اجلاس بانک توسعه اسلامی، زمینه‌ای فراهم شد تا با مقامات و بانک‌های مرکزی کشورهای مختلف گفت‌وگو شود. در نتیجه این مذاکرات، اتفاقات خوبی درخصوص گشایش منابع مسدودشده صورت پذیرفته است که درآینده خبرهای خوبی ارائه می‌شود. براساس گزارش‌های موجود ظاهرا ارز حجاج از محل پول‌های بلوکه‌شده پرداخت شده است. پس از تعطیلات نوروزی امسال با توجه به وقوع تحولات سیاسی بازار ارز ملتهب و نوسانی شد و در مقطعی تا کانال ۷۰هزار تومان هم پیش‌رفت، اما با اقدامات انجام‌شده و همچنین فروکش‌کردن التهابات و نبود متقاضی برای خرید در بازار غیررسمی، نرخ دلار کاهش ۱۰هزار تومانی را تجربه کرد و روند کاهشی در پیش گرفت.
   
کنترل بازار ارز از طریق مهار انتظارات تورمی
محمدصادق مفتح، قائم‌مقام اسبق وزارت صمت درباره نوسانات بازار ارز می‌گوید در زمان بحران‌های سیاسی، کاهش نرخ ارز اقدام بسیار بزرگی محسوب می‌شود، چراکه بسیاری ازجمله عوامل دشمن، کانال‌های دلالی تلگرامی و برخی افراد و رسانه‌ها، پیش‌بینی می‌کردند که در شرایط ملتهب کشور، هیجانات و انتظارات تورمی افزایش می‌یابد و نرخ ارز تا ۱۰۰ و حتی ۱۲۰ هزار تومان جهش می‌کند اما خلاف این موضوع رخ داد و نرخ ارز کاهشی شد و اکنون تا کانال ۶۰ هزار تومان ریزش کرده است.قائم‌مقام اسبق وزارت صمت اظهار کرد: تمام واقعیت‌های اقتصادی حاکی از این است که کشور توانسته بحران‌ها را مدیریت کند و پیش‌بینی بنده این است که کاهش نرخ ارز تداوم خواهد داشت و با افت نرخ ارز قیمت طلای داخلی نیز نزولی خواهد شد.مفتح تأکید کرد: همچنین بانک مرکزی موفق شد نرخ رشد نقدینگی و نرخ رشد پایه پولی را کاهش دهد که این موضوع نیز به کاهش نرخ ارز کمک کرده است، علاوه‌بر این افزایش میزان فروش نفت و قیمت آن، درآمدهای ارزی را تقویت کرده که به مدیریت بهتر بازار ارز کمک خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • برپایی بازارچه کسب وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • تشکیل پرونده قضایی برای آتش سوزی بازارچه امامزاده ابراهیم شفت
  • پرونده قضایی برای حریق بازارچه امامزاده ابراهیم شفت گیلان تشکیل شد
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز