Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@11:58:18 GMT

فقط خرید دو کالا از بانه صرف دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۳۰۸۶۴

فقط خرید دو کالا از بانه صرف دارد

در یکی از کانال‌های فروش کالا که منطقه بانه را یدک می‌کشد، آمده است که هر کالا و از هر برندی را سفارش دهید، یک ساعته و با دو سال گارانتی به دست‌تان می‌رساند. اما این کالاها چه حکمی دارند؟ برای مسئولان تفسیر قاچاق دارد و برای مردم مصرف شخصی که نمی‌خواهند سود به مغازه‌دار بدهند و از طرفی جنس اصل هم خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کالاها حکم تخم مرغ شانسی دارد

ولی این کالاها با شبهه‌های زیادی همراه است. برخی‌ها خودشان عزمشان را جزم می‌کنند که به بانه بروند و لوازم خانگی مورد نیازشان را بخرند که البته این روزها هنگام خروج از بانه مأموران خودروها را متوقف و حتی اگر برای مصرف شخصی باشد اجازه نمی‌دهند آن کالا خارج شود... در این میان گروهی هم هستند که لوازم خانگی مورد نیاز خود را به شرکت‌ها می‌دهند و با خیال راحت در خانه تحویل می‌گیرند.

نکته مهم آن است که کالاهای این منطقه حکم تخم مرغ شانسی را دارد. برای برخی‌ها لوازم خانگی خریداری شده مانند ساعت کار می‌کند و برای برخی‌ها بعد از چند روز بلا استفاده می‌شود. بروز همین مشکلات باعث شده واحدهای صنفی به اسم بانه حساسیت پیدا کنند و بگویند بانه رقیبی است که کالاهای بدون گارانتی را به مردم می‌فروشد و این امر نام برندها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. وقتی یک برند بعد از چند روز استفاده دچار مشکل می‌شود مردم نسبت به کیفیت کالا و لوازم خانگی دلسرد می‌شوند و به مرور زمان بازار از جنب و جوش می‌افتد.

یک محصول با سه مدل

لوازم خانگی بانه که به راحتی به شهرهای مختلف می‌روند و حجم فروششان به جای آن که کمتر شود، بیشتر می‌شود، باعث شده مردم در بازار لوازم خانگی دچار سردرگمی شوند. در بازار وقتی می‌خواهید یک دستگاه لباسشویی بخرید از یک مدل دستگاه سه نوع انتخاب جلوی پای شما می‌گذارند. یک آن که تولید داخلی است، دوم این که از بانه آمده (قاچاق است)و سوم این که سفارش امارات است. خریدار نمی‌داند کیفیت کدام یک بهتر است. اکثر فروشندگان محصولی که به صورت قاچاق آمده است را توصیه می‌کنند و می‌گویند اصالت آن از همه بیشتر است اما در خیلی از مواقع آن برند در کشورهای تولید شده که به لحاظ کیفیت از محصولی که در ایران مونتاژ می‌شود، چندین پله سطح پایین‌تری دارد.

یک‌تنه نمی‌توان مشکلات را حل کرد

محمد طحان‌پور، رئیس اتحادیه لوازم خانگی در این باره به «ایران» می‌گوید: لوازم خانگی که در ایران مونتاژ یا تولید می‌شود تحت لیسانس شرکت اصلی است لذا هیچ فروشنده‌ای نباید اصالت آن را کالا را زیر سؤال ببرد. اتحادیه نسبت به عملکرد برخی از واحدهای صنفی که معمولاً بدون مجوز هستند گلایه دارد اما قطعاً یک‌تنه نمی‌توان مشکلات را حل کرد. ما نیازمند آن هستیم که سایر مجموعه‌ها هم در کنترل بازار و جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق همکاری کنند.

وی ادامه داد: لوازم خانگی قاچاق دیگر با کانتینر وارد تهران نمی‌شود بلکه این کالاها با وانت قبل از طلوع آفتاب وارد فروشگاه‌ها می‌شود. حال اتحادیه چگونه می‌تواند جلوی این کالاها را بگیرد؟

فقط خرید دو کالا از بانه صرف دارد

وی اظهار داشت: درست است که قیمت لوازم خانگی قاچاق برای مصرف‌کننده ارزان‌تر تمام می‌شود اما مردم باید بدانند که این کالاها هیچ خدمات پس از فروشی ندارد و بعضاً کالاهای معیوب در آن یافت می‌شود. خرید دو کالا از بانه صرفه اقتصادی دارد یک تلویزیون بالای ۶۵ اینچ و دوم کولر گازی که سود بین یک تا دو میلیون تومان را دارد. لذا به نظر منطقی و کارشناسی نیست که مردم با هدف خرید جنس ارزان‌قیمت متحمل خسارت شوند.

تلفن‌هایی که بی‌پاسخ ماند

یکی از کسانی که مبلغ فروش کالا از بانه بود گفت‌وگویی کوتاه با ما داشت. هر چند تصور می‌کرد ما خریدار محصولات عرضه شده آنها هستیم. وی گفت: جنس‌هایی که می‌آوریم اصل است و اسم شرکت سازنده روی آن حک شده است. آنها محصولاتشان را با دو سال گارانتی به فروش می‌رساندند و درباره گارانتی تبلیغات زیادی می‌کردند ولی وقتی با شماره‌هایی که عرضه دهنده گارانتی بودند تماس گرفتیم هیچکس پاسخگو نبود و البته یکی از شماره‌ها هم واگذار شده بود.

بر این اساس اگر کالایی بدین شکل خریداری شود در صورت بروز مشکل به هیچ کجا نمی‌توان شکایت کرد. سازمان حمایت، تعزیرات و سایر بخش‌ها هیچ مسئولیتی در قبال کالاهای قاچاقی که شما خریدید ندارند. قیمت اکثر کالاها تفاوت ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزارتومانی با برند اصلی دارد. لذا ریسک خرید این کالاها برای خانوارهای ایرانی زیاد است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

تین نیوز

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: پیش بینی می شود تا دو ماه آینده بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می کند اظهار کرد: مهم ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می کند.

وی افزود: مهم ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال 1397 در حد 260 میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال 1398 صادرات کشورمان به بالای 400 میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از 500 میلیون دلار هم عبور کرد و الان به 1 میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه های ترجیحی با 50 درصد و 75 درصد تخفیف اعمال شده و لیست ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می شود تا دو ماه آینده در پارلمان های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای 88 درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی ها و کامیون های جدید اضافه می شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می شوند که می توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است